Створення наглядових рад на комунальних підприємствах Чугуєва: консультації тривають

22 березня у приміщенні молодіжного хабу «CITY» під головуванням заступника міського голови Костянтина Барміна відбулась робоча нарада з питань створення наглядових рад

Процес вирішення цього питання триває вже певний час. Розпорядженням міського голови у липні 2018 року було створено відповідну робочу групу. Рішенням сесії міської ради, яка відбулась 7 березня цього року, було визначено критерії обов’язковості утворення наглядової ради на комунальних підприємствах Чугуєва.

На черговому засіданні, що відбувалось 22 березня, члени робочої групи визначали критерії відбору членів наглядової ради та обговорювали порядок її створення та умови припинення діяльності. Свої рекомендації членам робочої групи дав керівник громадської організації «Асоціація політичних наук» Дмитро Сінченко, що має досвід створення наглядових рад у місті Кропивницькому. Дмитро Сінченко розтлумачив учасникам засідання основні міфи про наглядові ради та дав відповіді на спірні питання.

Консультації з приводу створення наглядових рад на комунальних підприємствах Чугуєва тривають. Вирішення цього питання наблизить наше місто до запровадження нових стандартів прозорості та підзвітності комунальних підприємств.