Реформаторська Коаліція Чугуївщини працює над адвокацією місцевих реформ

28 серпня Реформаторська коаліція Чугуївщини провела прес-коференцію на тему «Адвокація реформ на локальному рівні» та проінформувала активних мешканців міста Чугуєва про свої здобутки в даній сфері.

Адвокація — це лише один із кроків до змін в місті. Але крок дуже важливий, оскільки дозволяє впроваджувати ці зміни на місцевому рівні завдяки прийняття локальних нормативно правових актів.

На сьогодні тільки ефективний вплив на владу через різноманітні адвокаційні механізми здатен просувати інтереси громадськості у взаємодії з органами влади задля вирішення місцевих проблем. Тому представники Коаліції підвищують свої навички в цій діяльності та напрацьовують важливий досвід для подальшого покращення міста Чугуїва та запровадження позитивних змін.

На разі Коаліцією було вже подано до Чугуївської міської ради 11 проектів рішень, та 6 з них були підтриманні та прийняті місцевою владою.

Отже підсумовуючи наведене, треба зазначити що вже проведено величезну роботу, та Реформаторська коаліція Чугуївщини не зупиняється на досягнутому, та вже підготувала декілька проектів нормативно-правових актів для збільшення прозорості діяльності місцевої влади.